▲WONDERSTRUCK

Min älsklingsparfym för tillfället. Love, love, love!!


▲IT'S SO EASY TO FALL, THAN TO RISE UP

Hej alla fina. Wow, nästan ingen uppdatering på flera veckor!! Förlåt...
Jag ska verkligen skärpa mig. Nu ska jag sova! Pusss


▲DON'T BRING FLOWERS AFTER I'M DEAD


▲THE TIME OF MY LIFE



Hej allihopa!
 
Alltså, wow. Har haft sån otroligt rolig och mysig helg med nära och kära. Vågade på mig en 45 m hög karusell som åkte i 130 km/h. Så sjukt kul! Imorgon ska jag sova ut för en gångs skull. Puss!
 
 
 

▲GOT A SECRET, CAN YOU KEEP IT?

Hey peeps.
Har legat i soffan idag med både huvudvärk och snorig näsa. Sedan kom två kompisar och överraskade mig lite. Så denna dag har bestått av mat, och Pretty Little Liars. Alltså, åååh vad jag älskar den serien! Har nästan kollat klart på hela säsong 1 nu. Kan lugnt säga att favvoparet är Ezra och Aria!
Nu ska jag kika på ett avsnitt och sedan sova bort förkyldningen - som förhoppningsvis är borta tills marknaden i helgen xx

▲FRUKOST, MÅNDAG

Godmorgon!
Alltså, känslan när man ordnar en bra eller en god frukost, helt obeskrivlig!
Idag så ska jag först på skolan och sedan till stan för att lämna tillbaka lite hyrfilmer. Nu ska jag fortsätta käka!
Puss


▲NÄR MAN NÄSTAN NÅR BOTTEN...

... så ser man något sånt här. Jag har ett kasst självförtroende, men när jag får höra eller läsa något sånt här, blir jag så sjukt glad.
Jag har världens finaste vänner som peppar mig. Ni alla är så otroligt fina på både utsidan och insidan. Tack för att jag har den äran att få vara eran vän!


▲DET BLEV EN MYSDAG

Hej sweethearts! Idag har det varit en riktig mysdag. Vaknade rätt så tidigt och kollade på film, Abduction med Taylor Lautner (småtjejs-ler just nu). Den var ganska bra faktiskt. Sedan så far mina päron till Malta med min mormor, morfar och farmor, så vi hade lite "avslutningsfest" bara jag, mamma och pappa. Käkade lite pizza och kollade på Enchanted, en sån supersöt film!!
Imorgon ska upp tidigt för att träna. Wish me good luck! Pussisar!!